Franciska Schenau

Schenau Recruitment 
Mijn naam is Franciska Schenau, 44 jaar en eigenaar van Schenau Recruitment. Sinds 2013 ben ik volop bezig met werving en selectie in de zorg: ik heb het recruitmentproces van A tot Z met  arbeidsmarktcommunicatie opgebouwd in de ziekenhuiszorg, jeugdzorg, ouderenzorg en momenteel op interim basis in de psychiatrische zorg. Ik doe mijn werk vol enthousiasme én daadkracht.

Kan ik iets voor jou betekenen?
Heb je zin om (weer) in de zorg aan de slag te gaan? Maar weet je niet zeker of dat kan omdat je ook nog mantelzorger voor je kind bent? Er zijn zoveel méér mogelijkheden dan je denkt. Ik kan je hierbij helpen. Mijn netwerk is groot en ik ben bekend met veel verschillende zorginstellingen.

Of voor jouw zorgorganisatie?
Of andersom, werk jij voor een zorgorganisatie die moeite heeft met het vinden van het juiste personeel? Zijn er bepaalde vacatures die al heel lang openstaan? Je kunt mijn expertise inhuren om je interne en externe wervingsproces op orde te brengen en je organisatie beter en aantrekkelijker in de markt te zetten.

De balans tussen werk en privé bespreekbaar maken geeft mogelijkheden
In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn man van ons gezin met drie kinderen van resp. 12, 9 en 7 jaar oud. De combinatie van werken en zorgen blijft altijd een uitdaging. Hoe houd je balans? Ik heb het altijd bespreekbaar gemaakt, zowel thuis alsook op mijn werk. Hierdoor bleek meer mogelijk dan in eerste instantie gedacht.

Op Held& Mama
Mijn blogs gaan vooral over de combinatie van mantelzorgen én werken in de zorg. Doordat de balans anders ligt is er flexibiliteit nodig. Hoe krijg je dit voor elkaar? Ik vertel je er graag over! 

Terug naar overzicht

FranciskaSchenau_

Deel via:

Lees ook