Ilse Bunnik, Algiz Oerkracht

Wie ben ik? 

Mijn naam is Ilse Bunnik, ik ben 40 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 mooie zoons. De jongste heeft autisme en een verstandelijke beperking, de oudste 'alleen' autisme.

Al jaren had ik een massage en coachingspraktijk aan huis. Ik gaf hier massages voor moeders en kinderen. Maar doordat mijn jongste zoontje veel thuis was omdat er geen passende school voor hem was kwam ik veel in contact met hulpinstanties en andere ouders van kids die zich niet volgens het boekje ontwikkelden. Dat bracht mij op het idee om Algiz-Oerkracht op te starten.
 
Met Algiz-Oerkracht geef ik trainingen en workshops  aan moeders die even in het zonnetje gezet mogen worden, die vragen hebben omtrent de opvoeding, die zich soms meer een ambulant begeleider voelen dan moeder, moeders die zo opgeslokt worden door de opvoeding van hun kind(eren) dat ze zich soms eenzaam voelen...
 
Als wij moeders onze wortels sterk neer kunnen zetten, dan sta je daar en kun je meer aan. Je voelt ruimte, je voelt je sterk, JE MAG ER ZIJN! Ik wil door mijn eigen ervaringen, mijn geleerde kennis en mijn positiviteit jouw wortels voeden! Zodat jij, mooie vrouw, je niet alleen hoeft te voelen. Je mag zijn wie je bent en vertrouwen mag hebben in jezelf!
 
Ik blog maandelijks over over mijn eigen gezin, autisme binnen het gezin, de relatie tussen de twee broers, mijn ervaringen in het Cluster 3 onderwijs en natuurlijk schrijf ik stukjes over mijn praktijk. Lees je mee? 
 
Liefs Ilse 

Terug naar overzicht