Karin Rutjes - Karin & Coaching

Karin & Coaching HSP Coaching

Leuk dat je er bent! 

Mijn naam is Karin Rutjes, hoogsensitief en samen met mijn man en onze 2 hoogsensitieve kids wonen wij in Hardenberg waar ook mijn HSP coachingspraktijk Karin & Coaching te vinden is. Dat ik hoogsensitief ben heb ik niet altijd geweten. Vanaf het moment dat ik het wel wist had ik daar ook niet direct een positief gevoel bij. Maar: inmiddels ben ik het gaan zien als een hele mooie eigenschap die je juist mag omarmen!

Mijn 2 lieve spiegels zijn mijn leermomenten 

Zelf ben ik moeder van  2 hoogsensitieve kids, waarvan de één extravert is en de ander introvert. Dit zijn 2 perfecte spiegels voor mij en het levert nogal wat waardevolle leermomenten op. Deze leermomenten wil ik hier met jullie delen door middel van mijn blogs! 

Al mijn inzichten en leermomenten hebben ervoor gezorgd dat ik anderen wil helpen, inspireren, motiveren en coachen op het gebied van hoogsensitiviteit!

Karin & Coaching, hoogsensitiviteits (HSP) coaching

Coaching gaat over het blootleggen van kwaliteiten en mogelijkheden. Wat jij dus van mij kan verwachten is coaching en begeleiding in datgene waar jij in vast loopt, tegen aan loopt of waar je jezelf in wilt verbeteren. Dit doe ik door middel van coaching in mijn eigen praktijk, maar ook via online coachingstrajecten. Wil je er meer over weten of heb je vragen/advies nodig omdat jijzelf of je kinderen ook hoogsensitief zijn? Neem dan contact met mij op, ik help je graag. 

 

Terug naar overzicht