Rachel Ridderhuys, Ridderhuys Koekenbakkerij

Welkom!

Mijn naam is Rachel Ridderhuys, eigenaresse van Ridderhuys Koekenbakkerij! Wij zijn een bakkerij waar bewust zonder tarwe, zonder suiker en zonder lactose wordt gebakken.

Mijn eigen kinderen zijn intolerant voor gluten en suiker en zelf heb een histamine intolerantie waardoor we eigenlijk alleen maar vers kunnen eten, en dat is het beste wat er is!  Ik ben omgeschoold tot orthomoleculair voedingstherapeut en na vele jaren ervaring in het glutenvrij bakken en het maken van recepten, is er een echte Koekenbakkerij tot stand gekomen waar alle producten ambachtelijk bereid worden! Wij maken alle broden en koecken in de vroege ochtend zodat we elke dag verse producten kunnen aanbieden.

Op Held& Mama zal ik regelmatig recepten delen en tips geven over hoe je producten kan vervangen als er sprake is van allergieën en voedsel intoleranties. Wil je meer weten over mij en onze bakkerij of producten bestellen? Bezoek dan eens onze website!

Groetjes Rachel

Terug naar overzicht