Sandra Konst

Sandra Konst werkt al 10 jaar als intensief pedagogisch thuishulpverlener, waar ze gezinnen ondersteunt met opvoedingsvragen. Ze heeft in deze gezinnen ook regelmatig te maken met kinderen met ASS, ADHD, faalangst, ontwikkelingsachterstand en andere hulpvragen.  Daarnaast heeft ze een eigen bedrijf waar ze kinderyogalessen, therapeutische kinderyoga, reiki en massage voor kinderen geeft. Dit is een mooie tegenhanger voor de jeugdzorg waar je vooral werkt met je hoofd. Een mooie balans!

Sandra is moeder van 3 kinderen en heeft een vriend. Haar 2 dochters zijn 17 en 21 jaar, en wonen nog gezellig thuis. Haar jongste, een zoon van 8 jaar, ook thuiswonend,  is pas geleden gediagnosticeerd met ASS. Dat maakt dat Sandra nu ook aan de andere kant van de tafel zit. Deze ervaringen verwerkt ze graag in haar blogs.

Sandra heeft eerder blogs geschreven die gepubliceerd zijn in Yoga International, De ZeeuwZe online magazine en het YogiYogablad. Deze blogs gingen over yoga en yoga lifestyle. Daarnaast heeft Sandra 2 kinderboeken geschreven, Draakje Durf en de Drakenadem en Prins Borealis. In deze boeken geeft ze graag kinderen iets extra’s mee. Namelijk: jij bent heel bijzonder!

Terug naar overzicht