Stephanie, Instagram Stephn_nsteph

Ik ben Stephanie, 39 jaar, hoog sensitief en mama van drie. Mijn oudste zoon Jarno van bijna 12 heeft autisme, mijn dochter Emma van bijna 10 ADHD en dyscalculie en dan heb je nog ons klein bubbeltje van 3 Louis die vermoedelijk alleen hoog sensitief is.

Sinds een klein jaartje heb ik ervoor gekozen om het roer compleet om te gooien, in mezelf te gaan geloven, mijn dromen na te jagen en om opnieuw te gaan schrijven. Ik ben een creatieve persoon die ergens op mijn pad mezelf was kwijt geraakt. Ik besefte wel dat ik niet echt gelukkig was maar ik ploeterde gewoon verder tot ik mezelf begon te herkennen in mijn mooie creatieve dochter. Toen kwam het besef dat het anders moest (en kon) want ik kan haar moeilijk vertellen dat ze alles kan bereiken als ik dat zelf niet doe!

Schrijven is mijn passie! Mijn teksten, gedichten en quotes die komen gewoon spontaan. Mijn inspiratie komt uit mijn grote, zware rugzak vol levensbagage die ik ondertussen met trots meedraag (omdat ik besef dat zij me hebben gemaakt tot wie ik nu ben) en die ik nu ook wil openstellen voor anderen zodat zij misschien ook herkenning kunnen vinden want herkenning is volgens mij het warmste dekentje dat er is! Dat heb ik ondertussen zelf maar al te vaak mogen ervaren sinds ik bewust begonnen ben met mijn Instagram account stephn_nsteph om gelijkgestemden te vinden. Zo is er ook het contact gekomen met Held& Mama en zijn mijn gedichten hier nu ook te lezen!

Mijn gezin is een cocktail van zorg, overprikkeling en conflicten maar ik zie een bijzonder gezin, een creatief gezin want je leven ziet er zoveel mooier uit en je zorgen worden minder zwaar wanneer je ervoor kiest om het van de juiste kant te bekijken en dat, heb je zelf in de hand!

Stephanie

Terug naar overzicht